• Українська
  • Русский
03.09.2021

Динаміка будівництва станом на 1 вересня 2021 року

ЖК «Сирецькі Сади», адреса: вул. Івана Виговського (Маршала Гречко), 18Г
«Сирецькі Сади» — житловий квартал з власними фруктовими садами, розвиненою інфраструктурою та закритою територією. До вашої уваги динаміка робіт у будинках №6, 7, 8 та 9, які знаходяться у процесі будівництва.

Будинок №6
Тривають роботи з влаштування монолітного каркаса на рівні 24-го поверху. Проводяться роботи з улаштування стін та перегородок з цегли на 13-у поверсі. Тривають роботи з влаштування каркаса вхідних груп та монтажу віконних конструкцій.

Будинок №7
Тривають роботи з монтажу віконних конструкцій. Роботи з прокладання систем водопостачання та каналізації виконані на 30%, опалення на 25%, електропостачання — 55%. Штукатурення стін виконане на 85%, а влаштування покрівлі на 80%. Стартували роботи з утеплення фасадів — 10% та влаштування стяжки — 20%.

Будинок №8
Триває влаштування водопостачання та каналізації. Прокладання систем електропостачання виконане на 95%, влаштування покрівлі на понад 90%. Тривають роботи з прокладання систем опалення. Продовжуються роботи з встановлення дверей — виконано на 90%. На фінішній прямій роботи з утеплення фасадів.

Будинок №9
Влаштування пальового поля виконане на 35%.