• Українська
  • Русский
03.12.2020

ДИНАМІКА БУДІВНИЦТВА СТАНОМ НА 1 ГРУДНЯ 2020 РОКУ

До вашої уваги динаміка робіт у будинках №5, 6, 7 та 8, які знаходяться у процесі будівництва:

Будинок 5
Роботи з монтажу та пусконалагодження ліфтів, організації водопостачання та каналізації, опалення наближаються до фінішної прямої. Електропостачання та встановлення протипожежних систем виконані на 90%. Штукатурку стін виконано на 95%, а улаштування стяжки на 90%. Улаштування покрівлі завершено. Роботи зі встановлення дверей тривають — відсоток виконання станом на сьогодні 65%. Стартували роботи з благоустрою.

Будинок 6
Тривають роботи з влаштування монолітного каркаса: Секція №1 — на рівні 3-го поверху; Секція №2 — на рівні 2-го поверху; Секція №3 — на рівні 5-го поверху.

Будинок 7
Влаштовано монолітний каркас на рівні 15-го поверху. Триває влаштування стін та перегородок із цегли з 1-го по 7-й поверх.

Будинок 8
Триває влаштування стін та перегородок із цегли на рівні 21-го та 22-го поверхів. Проводиться монтаж вікон з 5-го по 8-й поверх. Триває влаштування водопостачання та каналізації, штукатурка стін та стяжки. Улаштування покрівлі виконано на 50%. Стартували роботи з прокладання систем електропостачання та протипожежної безпеки.

Фотозвіт можна переглянути у розділі «Хід будівництва».