• Українська
  • Русский
01.03.2021

ДИНАМІКА БУДІВНИЦТВА СТАНОМ НА 1 БЕРЕЗНЯ 2021 РОКУ

«Сирецькі Сади» — житловий квартал з власними фруктовими садами, розвиненою інфраструктурою та закритою територією. До вашої уваги динаміка робіт у будинках №5, 6, 7 та 8, які знаходяться у процесі будівництва:

Будинок №5
Практично усі роботи з будівництва завершені або підходять до кінця. Роботи з благоустрою виконані на 70%.

Будинок №6
Тривають роботи з влаштування монолітного каркаса на рівні 9-го поверху. Проводяться роботи з улаштування стін та перегородок з цегли на 2-у поверсі. Тривають роботи з влаштування каркаса вхідних груп.

Будинок №7
Влаштовано монолітний каркас на рівні 22-го поверху. Триває влаштування стін та перегородок із цегли з 1-го по 10-й поверх. Тривають роботи з влаштування каркаса вхідних груп — виконано на 80%. Тривають роботи з монтажу віконних конструкцій на рівні 3-го поверху. Стартували роботи з прокладання систем водопостачання, каналізації та опалення.

Будинок №8
Проводиться монтаж вікон на рівні 22-го поверху. Триває влаштування водопостачання та каналізації — виконано на 60%. Штукатурка стін виконана на 50%, влаштування стяжки на 20%, прокладання систем електропостачання на 65%. Улаштування покрівлі виконано на 75%. Тривають роботи з прокладання систем опалення — виконано на 25%. Стартували роботи з встановлення дверей.